Kerstapplicaties: ideaal om mee te shoppen!

Ook kerst heeft zijn eigen applicaties: deze zijn ideaal om online mee te shoppen of je telefoon mee op te pimpen. In de verschillende appstores zijn meerdere applicaties te vinden die zich speciaal op kerst richten. Maar wat heb je hier nu aan?

Kerstradio's applicaties

Verschillende radiozenders hebben apps waarmee je naar hun muziek kunt luisteren. Voor diegenen die van kerstmuziek houden zijn er ook speciale applicaties te verkrijgen waarmee je 24 uur per dag naar kerstmuziek kunt luisteren. Een goed voorbeeld hiervan is Christmas Radio van BluMediaLab. Deze app is een kerst radio applicatie waarmee je naar vele soorten kerstmuziek kunt luisteren, en niet alleen de standaard nummers die je de hele dag op de radio hoort. Zelfs rock en jazz kerst muziek laat deze applicatie je horen.

Shoppen met een kerst applicatie

Niet alleen radiozenders hebben applicaties waarmee je naar hun kerstmuziek kunt luisteren. Ook webwinkels voorzien hun bezoekers van meerdere kerstapplicaties. Hiermee kun je hun gehele assortiment in een applicatie bekijken en online bestellen. Speciaal voor de kerstdagen passen veel webwinkels hun assortiment aan, wat je kunt bekijken met hun applicaties. Vergelijk hun kerstcadeaus goed, want het kan goed zijn dat hetzelfde cadeau ergens anders goedkoper te verkrijgen is.

Kerstspelletjes

Uiteraard zijn er ook vele kerstspelletjes te vinden in de applicatie overzichten. Pinguïn meppen, kerstmannen neerschieten, kerstcadeaus vangen, het kan allemaal. Om deze spelletjes te vinden kun je heel gemakkelijk in de applicatiewinkels zoeken naar christmas game. Gegarandeerd succes!

Je telefoon in kerststijl

Voor degenen die geen genoeg kunnen krijgen van kerst zijn er ook speciale applicaties te verkrijgen waarmee hun hele telefoon omgezet wordt in een kerstboom. Kerst op je achtergrond, kerstmuziek als ringtone, je moet er maar van houden. Uiteraard zijn ook deze applicaties weer te verkrijgen in de verschillende appstores.

Kerstapplicaties voor zowel de iPhone als Android

Categorie: Kerstapplicaties / 06-12-2012 12:52

Zodra Kerstmis nadert, wordt er steeds meer aandacht besteed aan allerlei kerstgerelateerde onderwerpen. Zeker zodra Sinterklaas het land heeft verlaten, gaan alle gedachtes automatisch uit naar Kerstmis. Om deze paar weken tussen Sinterklaas en Kerstmis te overbruggen, brengen applicatie ontwikkelaars diverse kerstgerelateerde applicaties ui

Lees meer...

De allernieuwste kerstapplicaties

Categorie: Kerstapplicaties / 28-11-2012 12:41

Rond de kerstperiode worden er ieder jaar weer nieuwe kerstapplicaties uitgebracht, die het kerstgevoel versterken. Deze kerstapplicaties zijn gratis of tegen een kleine vergoeding te verkrijgen op je telefoon, mits je internet hebt. Zo zijn er speciale applicaties waarbij je allerlei kerstgerelateerde spellen kunt spelen, of applicaties waar

Lees meer...