Kerstapplicaties voor zowel de iPhone als Android

Geplaatst op: 06-12-2012

Zodra Kerstmis nadert, wordt er steeds meer aandacht besteed aan allerlei kerstgerelateerde onderwerpen. Zeker zodra Sinterklaas het land heeft verlaten, gaan alle gedachtes automatisch uit naar Kerstmis. Om deze paar weken tussen Sinterklaas en Kerstmis te overbruggen, brengen applicatie ontwikkelaars diverse kerstgerelateerde applicaties uit, zodat we al helemaal in de kerststemming kunnen komen. Hieronder zullen een paar applicaties worden belicht, die populair zijn rondom de kerstdagen. Deze applicaties zijn geschikt voor zowel iPhones als voor Android.

De diverse applicaties

  • Kerstboom optuigen: Met de kerstboom optuigen applicatie is het de bedoeling dat je je eigen kerstboom op je telefoon kunt decoreren. Zodra hij klaar is, kun je hem naar je vrienden doorsturen. Je kunt hem tevens ook als achtergrond gebruiken. Deze app is zowel voor de iPhone als voor Android.
  • Kerstmis Geluiden: Ben jij op zoek naar de klassieke kerstgeluiden, waar iedereen aan moet denken zodra ze aan kerst denken? Download dan de Kerstmis geluiden app voor je iPhone.
  • Christmas Radio: Wil jij de hele dag de mogelijkheid hebben om naar kerstmuziek te luisteren? Download dan de Christmas radio van bluMediaLab. Hier staan allerlei radiozenders die de gehele dag kerstmuziek draaien. Je hebt dus genoeg keus om ten alle tijde naar jouw favoriete zender te luisteren. Deze applicatie kun je op zowel de iPhone als op een Androidtoestel downloaden.
  • Doodle Jump: Ken jij het bekende spel doodle jump al? Deze is er nu ook in de kersteditie, met nog meer monsters en nu ook met vallende sneeuwvlokken. Ook de doodle zelf is veranderd, aangezien hij nu verkleed is als een kerstman en met sneeuwballen kan gooien. De bedoeling van het spel is om je mannetje steeds hoger te laten springen naar diverse plateaus. Zorg ervoor dat je niet geraakt wordt door Ufo's, monsters en zwarte gaten, want dan ben je af. Dit ben je tevens ook as je naar beneden valt.
  • De applicaties die hierboven genoemd staan, zijn één van de populairste applicaties van het moment. Je kunt je dus zeker vermaken totdat het daadwerkelijke kerstfeest kan beginnen.