Kerstboom versier tips

Geplaatst op: 02-07-2014

Langzaamaan is het weer tijd voor de meest sfeervolle periode van het jaar. Daar hoort voor veel mensen het stress opwekkende kerstboom versieren weer bij. Hoe ga je het kerstboom versieren met bijpassende kerstboom verlichting dit jaar weer aanpakken? Hier zijn enkele versier & kerstboom verlichting tips om het kerstthema van dit jaar nu al te bepalen, zodat je stressvrij jouw kerstvoorbereidingen kunt treffen.

Crochet Christmas

Helemaal in is de kerstboom versieren met zelfgemaakte gehaakte versiering. Kerstklokjes en kerstballen hand gehaakt en aangevuld met kerst crochet poppetjes. Dit aangevuld met mooie grote glazen kerstballen en zilveren slingers. Uiteraard deze versier tips allemaal in de klassieke kerstkleuren groen, rood, wit en goud geel. Haal de ouderwetse gezelligheid in huis!

All you've got

Na weer een jaar crisis zou je er natuurlijk ook voor kunnen kiezen om een gemaksgeoriënteerd thema te kiezen zoals bijvoorbeeld het 'All you've got' thema. Dit is een trip naar de zolder om daar alle kerstversieringen die je nog hebt van voorgaande jaren bij elkaar te zoeken om vervolgens te mixen met elkaar. Het resultaat? Een prachtige bonte boom met meer kerstversieringen dan eigenlijk nodig is. Deze versier tips maken het gegarandeerd gezellig!

One tone tree

Een ander idee om de kerstboom te versieren is om de kerstboom dit jaar in een kleur op te tuigen. Bijvoorbeeld enkel witte kerstboomversiering op de groene naald achtergrond zorgt voor een luxe uitstraling. Een extra voordeel van deze rustig opgetuigde kerstboom is, dat de gekleurde cadeaus onder de boom extra de aandacht trekken. Een goede sfeer gegarandeerd!

Welk thema je dit jaar ook kiest voor jouw kerstboom, maak het kerstboom versieren lekker persoonlijk. Laat zien dat jullie de boom samen hebben opgetuigd. En maak zelfs van de voorbereidingen voor het vieren van kerst 2014 een feestelijke gebeurtenis.