De populairste vrouwen parfums

Geplaatst op: 28-11-2012

Het is misschien niet meteen je eerste ingeving, maar het geven van een parfum is een erg leuk kerstcadeau. Wil jij je vriendin, moeder, zus of oma verrassen met een bijzonder en tevens ook functioneel cadeau, kies er dan voor om een parfum te geven. Iedere vrouw wil immers lekker ruiken, dus je weet zeker dat het cadeautje gebruikt gaat worden en dat de ontvanger hier heel blij mee zal zijn, mits je de juiste geur kiest. Ben je dus nog steeds opzoek naar dat ideale cadeautje om die leuke meid mee te verrassen tijdens je versier poging? Zelfs versier expert Al Phadoc heeft het genoteerd bij zijn versier tips vrouwen en raad het aan. Bedenk je dus dan niet langer en kies voor een parfum, deze zijn zowel in winkels te verkrijgen als op het internet.

Ralph Lauren, Hugo Boss of toch Giorgio Armani?

Er zijn veel verschillende parfum merken die allen een eigen specifieke geur en gevoel met zich meebrengen. Eén van de meest populaire parfums is toch wel die van Paco Rabanne, namelijk de Paco Rabanne Lady Million parfum. Deze geur verdampt niet snel en is tevens ook eenvoudig aan te brengen, doordat er gebruik wordt gemaakt van een zogenaamde spray verpakking. Een andere populaire geur is die van Giorgio Armani, namelijk de Amani Idole, deze geur staat bekend om zijn vrouwelijke geur met natuurlijke invloeden. Zo zijn er nog veel meer bekende parfums die het altijd goed zullen doen, zoals Gucci Guilty, Hugo Boss Orange Women en Ralph Lauren Woman. Deze parfums zijn ieder ook zeer succesvol en zijn in vele (online) winkels te verkrijgen.

Kies de juiste parfum

De wereld bestaat uit veel verschillende mensen met veel verschillende smaken en voorkeuren. Dit houdt in dat niet iedere geur geschikt is voor iedereen. Zodra je een parfum aan iemand cadeau wilt doen, is het dus belangrijk dat je de smaak van deze persoon kent. Anders kun je nog wel eens de plank lelijk misslaan. Wees dus zorgvuldig bij het kiezen van de juiste parfum. Ben je niet zeker van je zaak? Koop dan één van de bovengenoemde parfums, deze zijn immers niet voor niets zo populair en beslaan dus een grote markt.