Kerstpakketten bestellen doe je via je mobiel!

Ook de zakelijke wereld maakt steeds meer gebruik van mobiel internet. De managers die verantwoordelijk zijn voor het uitzoeken van de kerstpakketten doen dit ook steeds meer online via hun mobieltje. Dat kan ook zeer eenvoudig, want de tijd dat er door dikke catalogussen gebladerd moest worden is al lang voorbij. De meeste kerstpakketten aanbieders beschikken over een website die ook ideaal is om mobiel te bezoeken.

Kerstpakketten bestellen via mobiel

Het eenvoudige aan kerstpakketten via je mobiel bestellen is dat je er niet per se voor op je bedrijf hoeft te zijn. Als je op vakantie bent in Spanje en je denkt er opeens aan dat je nog kerstpakketten moet bestellen pak je gewoon even je smartphone erbij en ga je je online oriënteren.

Offerte aanvragen

Aangezien de meeste kerstpakketten leveranciers werken met een offertesysteem is het online uitzoeken van kerstpakketten zeer eenvoudig. Vraag een offerte aan op de website van de leverancier en wacht tot hij deze doorgestuurd heeft via de mail. Daarna is het een kwestie van ondertekenen en terugsturen. Ook dat kan via de mail. Er hoeft geen post, telefoon of computer meer aan te pas te komen. Zo eenvoudig is het tegenwoordig!

Groter aanbod

Een ander voordeel van mobiel kerstpakketten bestellen is dat er veel meer pakketten beschikbaar zijn. Een geprinte catalogus kan namelijk niet meer uitgebreid worden. De websites waar de kerstpakketten op aangeboden worden kunnen dit wel. Als er tijdens de kerstperiode nieuwe pakketten bij komen kunnen zij dit eenvoudig aanpassen. Daarnaast kun je ook gemakkelijk zien wat de voorraad van een pakket is. Zo voorkom je dat je offertes aanvraagt voor kerstpakketten die er helemaal niet meer zijn.

Kerstpakketten online

Categorie: Kerstpakketten / 06-02-2017 11:50

Het geven van kerstpakketten is al een jarenlange gewoonte in zowel grote als kleine organisaties. Vandaar dat veel werknemers teleurgesteld raken als ze geen kerstpakket zouden ontvangen. Voor veel werknemers is het dan ook een blijk van waardering vanuit de werkgever en

Lees meer...