De allernieuwste kerstapplicaties

Geplaatst op: 28-11-2012

Rond de kerstperiode worden er ieder jaar weer nieuwe kerstapplicaties uitgebracht, die het kerstgevoel versterken. Deze kerstapplicaties zijn gratis of tegen een kleine vergoeding te verkrijgen op je telefoon, mits je internet hebt. Zo zijn er speciale applicaties waarbij je allerlei kerstgerelateerde spellen kunt spelen, of applicaties waarbij de functies van je telefoon allemaal een speciale kerstuitstraling krijgt.

Speel de leukste kerstgames

Door het hele jaar heen worden er veel nieuwe applicaties uitgebracht waarbij je een spel kunt spelen. Sommige van deze aanbieders laten zich beïnvloeden door de seizoenen en speciale periodes. Zo ook tijdens de kerstperiode. Speel bijvoorbeeld de nieuwste Angry Birds, geheel omgeven door sneeuw en de kerstsfeer. En zo zijn er nog vele andere spellen die een speciaal kersttintje toegevoegd hebben gekregen. Wat dacht je van een kerst kraslot: het Merry Christmas kraslot van online krasloterij scratchticker bezorgt je misschien wel een hele leuke kerstverrassing.

Andere leuke kerst applicaties

Niet alleen spelletjes doen het goed tijdens de kerstperiode. Ook andere kerstgerelateerde applicaties worden veelvuldig gedownload. Denk bijvoorbeeld aan de kerstmarkten applicatie. Hierop kun je informatie over de kerstmarkten vinden en tevens ook een routeplanner. Ook zijn er applicaties die diverse recepten geven voor het kerstdiner. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je een gevulde kip of kalkoen klaar moet maken. Ook zijn er applicaties ontwikkeld die jou kunnen helpen om je huis helemaal in de kerstsfeer te brengen. Deze geven handige tips hoe je op een simpele manier je huis kunt versieren. Daarnaast zijn er ook vele verschillende applicaties te verkrijgen die voor speciale kerstmuziek en wallpapers zorgen, zodat je altijd de kerstsfeer op je telefoon hebt. Zo worden er op dit moment steeds meer applicaties ontwikkeld die jou helpen om deze kerst zo mooi en optimaal te laten verlopen. Kijk nu dus snel in je app store en bekijk alle mogelijkheden.